Cursussen voor taalvooruitgang

Niveaus A1 tot B2

Individueel leren of in groep

Dit zijn de basiscursussen om Spaans te leren. In al deze cursussen is er een progressie - taalkundige inhoud volgens niveau - maar ze kunnen ook worden toegespitst op ieders specifieke behoeften. Er zijn vele mogelijkheden, zoals:

  • cursussen met meer nadruk op grammatica
  • communicatieve cursussen
  • conversatiecursussen
  • Spaans voor op het werk
  • Spaans voor op reis

In ieder geval garandeer ik het gebruik van de taal op het niveau van elke cursus, en werk ik aan de vier vaardigheden: 

spreken, luisteren, lezen en schrijven. De hoeveelheid van elk van hen kan worden aangepast aan individuele behoeften.

Niveaus C1 tot C2

Individueel leren of in groep

Dat zijn cursussen van oefening en verbetering. Als we eenmaal "alles" geleerd hebben, blijven we leren, maar op een andere manier. Je moet je woordenschat uitbreiden, fouten corrigeren, perfectioneren wat je weet en een bijna moedertaalspreker worden.

Je bent nooit klaar met het leren van een taal, en deze cursussen zijn voor degenen die meer willen, degenen die een zeer diepe kennis van de taal en de cultuur waarin het is ondergedompeld willen bereiken.

Studiemateriaal:

Het is mogelijk om met of zonder boek te werken. De leerling beslist. Een leerboek wordt sterk aanbevolen voor progressie/leergangen tussen niveau A1 en B1. Maar het is ook mogelijk om op elk niveau zonder boek te werken. Ik heb veel eigen materiaal.

Op gevorderde niveaus, vanaf B2, zijn de mogelijkheden eindeloos. Een boek is altijd een goede link, maar hoe hoger het niveau, hoe vrijer je bent om te werken met materiaal dat door de docent is gemaakt of verstrekt.

In elk geval worden in alle cursussen en op alle niveaus alle soorten media gebruikt, meer of minder afhankelijk van het niveau: schriftelijk (boeken, pers, websites), audio (methodes, podcasts, liedjes), audiovisueel (video's, korte films, reclamespots), spelletjes en andere leermiddelen.

Elke les biedt een uitgebreide samenvatting van de behandelde punten, de woordenschat en de thema's die aan bod komen. Hierdoor kan de leerling in de online lessen focussen op de inhoud, zonder aantekeningen te hoeven maken. Het werkdocument van elke les wordt na de les per e-mail verzonden (niet de PowerPoint-presentaties).

Mijn bonus:

  • Succes gegarandeerd door honderden studenten die in de loop der jaren mijn lessen hebben gevolgd.
  • Leuke en zeer productieve lessen
  • Flexibiliteit
  • Specifieke, zeer gespecialiseerde kennis en het vermogen deze over te brengen.
  • Uitgebreide leservaring met alle soorten publiek en instellingen.

Prijzen

Voor prijsinformatie kunt u contact met mij opnemen op dit e-mailadres. Het hangt altijd af van het soort cursus of het aantal gecontracteerde lessen.

Elke les of cursus is het resultaat van een grondige voorbereiding. Daarom worden lessen altijd vooraf betaald.

© Copyright 2024

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte prüfen Sie die Details und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.