Wie ben ik?

Ik ben Spaanse, van vele plaatsen. Ik ben geboren in Madrid en heb daar tot mijn twintigste gewoond. Ik heb een jaar in de VS doorgebracht en ben daarna naar Hamburg, Duitsland, verhuisd, waar ik 31 jaar heb gestudeerd, gewerkt en gewoond. Nu woon ik in Brussel, België, om mijn gevoel van Europeaan zijn en overal vandaan komen compleet te maken.

Met een diploma in talen spreek ik niet alleen mijn moedertaal vloeiend en perfect, maar ik spreek ook Duits bijna als een tweede moedertaal, en ik ben ook gekwalificeerd in Engels, Frans en Nederlands.

Ik heb een enorme ervaring in het lesgeven van Spaans, opgebouwd in de verschillende instellingen waar ik werk of tot nu toe heb gewerkt: de Technische Universiteit van Hamburg, de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen Hamburg, de Volkshochschule Hamburg, de Europese instellingen in Brussel en aan de Universiteit van Antwerpen.

Ik gaf en geef nog steeds cursussen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden, over gespecialiseerde onderwerpen zoals grammatica, cultuur, geschiedenis, reizen, maar ook presentaties over verschillende regio's van Spanje. In de loop der jaren hebben honderden studenten mijn lessen gevolgd en in de afgelopen jaren hebben nog veel meer studenten online Spaans bij mij geleerd.

Enkele opleidingscentra waar ik les geef of les gegeven heb.

© Copyright 2024

Wir benötigen Ihre Zustimmung zum Laden der Übersetzungen

Wir nutzen einen Drittanbieter-Service, um den Inhalt der Website zu übersetzen, der möglicherweise Daten über Ihre Aktivitäten sammelt. Bitte prüfen Sie die Details und akzeptieren Sie den Dienst, um die Übersetzungen zu sehen.